SADONNA x IPL oils

Wat onwijs leuk dat je deze pagina bezoekt en welkom bij de nieuwste ontwikkeling binnen de salon. Met trots zijn wij bij SADONNA Schoonheidssalon Brandpartner van Young Living, team IPL oils!

Waarom deze toevoeging?

Bij ons in de salon gaat het niet alleen om een gezichtsbehandeling, met de producten van Yon-Ka zijn alle behandelingen een beleving op zich en dit smaakte naar meer.

Naast de werkzame bestanddelen in de producten is het de combinatie met de geuren (essentiële oliën) die de behandeling naar een hoger niveau brengen. Geuren kunnen je losweken uit de dagelijkse sleur en je op een dieper niveau in ontspanning brengen en zo gaat het zelfherstellend vermogen van je eigen lichaam (huid) aan het werk en dit uitsluitend met geur!

Ik werd dan ook erg enthousiast over de essentiële oliën van Young Living. Hiermee gaan nieuwe deuren voor mij open en het zal dan ook niet lang meer duren voordat de oliën verwerkt gaan worden in de behandelingen.

Wat zijn essentiële oliën?

Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten. Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces. De essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Elke olie heeft zijn unieke aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook een eigen toepassing. Doordat essentiële oliën sterk geconcentreerd zijn, hebben ze een zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal. Zo worden ze ook professioneel ingezet door therapeuten in de vorm van aromatherapie. Essentiële oliën kunnen een positief effect hebben op het menselijk lichaam. Door de structuur van vluchtige, aromatische moleculen kunnen de oliën snel door de celmembranen heen dringen, kunnen ze bloed en weefsels passeren en de cellulaire functies verbeteren.

Hoe kun je essentiële oliën gebruiken?

Essentiële oliën kunnen op verschillende manieren gebruikt worden: aromatisch, plaatselijk en inwendig.

Alvast zelf aan de slag!

Er zijn nog veel meer mooie NON-TOXISCHE producten van Young Living dan alleen de essentiële oliën, denk aan: shampoo’s, make-up, schoonmaakmiddelen, wasmiddel en ga zo maar door! Zo gebruik ik met veel plezier de concealer van Young Living (goed-dekkend), de tandpasta is niet meer weg te slaan (en zonder fluoride) en gebruik ik de schoonmaakmiddelen om op een non-toxische wijze mijn huis fris en schoon te houden.

HOME
WEBSHOP
BEHANDELINGEN
PRIJZEN
AFSPRAAK MAKEN
CONTACT