ELLEEBANA LASHLIFT

Een Elleebana wimperlift is een behandeling van de eigen wimpers, zonder extensions aan te brengen. Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! De wimpers worden gelift d.m.v. siliconen rods. Hierdoor kan elk wimperhaartje behandeld worden en wordt een wimperkrultang overbodig.
Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller. De Elleebana Wimperlift door middel van siliconen rods is niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimperlift behandeling is uit te breiden met ReGen Wimper Filler, een diepvoedend wimpermasker dat zorgt voor nog gezondere, langere en vollere wimpers.

LASHLIFT

€ 45,-
  • Wimperlift

LASHLIFT

v.a. € 52,50
  • Wimperlift
  • incl. verven wimpers OF ReGen Wimperfiller
  • incl. verven wimpers EN ReGen Wimperfiller €60,-

Wanneer kan een wimperlift niet?

Heb jij last van een van de onderstaande aandoeningen/symptomen. Dan is een wimperlift misschien niet geschikt voor jou. Wil je het zeker weten neem dan contact met ons op om dit te bespreken.

Een cyste ook bekend als een Meibom, tarsale cyste of granuloma.
– Hordeolum/Strontje/Stijg.
– Blepharitis.
– Chemotherapie.
– Huidaandoeningen, huidtrauma.
– Zwakke wimpers.
– Ooginfecties zoals Imetigo of Conjunctivitis
– Oogontstekingen zoals Uveitis

Onlangs geopereerd aan de ogen.
– Waterige ogen
– Overgevoelige huid/ogen
– Keratitis (ontsteking van het hoornvlies)
– Alopecia (haarverlies)
– Bellse Parese (ogen niet dicht kunnen houden).
– Zwangerschap 1e trimester

Voor de behandeling moeten de ogen schoon zijn van make- up anders kan de behandeling niet goed worden uitgevoerd.

Ben je erg gevoelig voor bepaalde stoffen, dan kan er eerst een patch test gedaan worden om te testen of je de producten kan verdragen.

Nazorg wimperlift

48 uur geen sterke oogmake-up removers gebruiken.-
– 24 uur geen mascara aanbrengen (alleen de Ellevate mascara).
– 24 uur niet nat maken: hete douches, heet bad, zonnebank, sauna’s en zwemmen.
– 24 uur niet sporten.

ELLEEBANA HENNA BROW

De manier waarop Elleebana Brow Henna op het haar en de huidstructuur werkt is uniek in vergelijking met normaal verven. Wanneer er met normale wenkbrauwverf wordt geverfd, wordt er een oxidatiemiddel gebruikt om de haarschubben van de haartjes te openen en zorgt ervoor dat de kleur door het oxidatieproces de cortex van de haartjes kan binnendringen.

Henna daarentegen gedraagt zich als een deken over het haar en zorgt voor een coating op de haarschacht en bedekt alleen de bovenste lagen van de haarschubben van het haar. Omdat de haarschubben een schaalachtige afwerking hebben, maakt deze coating de afwerking gladder, bijna alsof ze de imperfecties van het haar eruit haalt om het haar en de wenkbrauw dikker, zachter en gladder eruit te laten zien.
Het proces van wenkbrauw henna met het merk Elleebana vereist geen oxidatiemiddel of waterstofperoxide om de kleur te activeren

HENNA

€ 38,-
  • Brow mapping
  • Henna Brow
  • Waxing

Verzorgend

Bevat gehydrolyseerde eiwitten, vitaminecomplex en antioxidanten, Elleebana’s Brow Henna helpt om de haargroei te versterken en te herstellen en verbetert de natuurlijke conditie van het haar van de wenkbrauw. Dit maakt het óók perfect voor mensen die weinig wenkbrauwen hebben of overplukte wenkbrauwen. Deze unieke toevoegingen aan de henna zijn innovatief, onderscheiden het merk van andere henna producten en is uniek in de evolutie van de wenkbrauwstyling.

Voordelen Elleebana Henna Brows

Elleebana’s innovatieve formule helpt de haren te verstevigen, herstelt de groei en de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen. Een luxueus pallet aan kleuren die individueel of gemixt kunnen worden om zo de ultieme wenkbrauwkleur te creëren.
Elleebana Brow Henna kleurstoffen zijn afgeleid van de Henna plant of Henna boom en is van hoogwaardige kwaliteit omdat deze gemaakt wordt van de bladeren i.p.v. de schors. Hierdoor is de Elleebana Brow Henna van perfecte kwaliteit en geeft het betere resultaten op de huid en op de wenkbrauwen zelf.

HOME
WEBSHOP
BEHANDELINGEN
PRIJZEN
AFSPRAAK MAKEN
CONTACT