MINERALISSIMA

Bij SADONNA Schoonheidssalon kun je ook terecht voor Visagie, met de producten van Mineralissima.

Mineralissima biedt een ruim assortiment van verschillende productcategorieën aan. Als je eenmaal weet hoe het werkt, is minerale make-up heerlijk om mee te werken, je kunt er vele verschillende looks mee creëren en is geschikt voor iedere huidtint.

Weten wat minerale make voor jou kan betekenen, ik vertel je er graag meer over tijdens een van onderstaande behandelingen!

TOUCH-UP

€ 16,50
  • Even tussen de dag door of na een gezichtsbehandeling een subtiele dag make-up laten aanbrengen dat kan!

MAKE-UP

€ 35,00
  • Uitleg minerale make-up
  • Dag of avond make-up
  • 20% korting op aanschaf make-up

Alles weten over Mineralissima, check dan snel hun website!

Wat zijn de voordelen van Minerale make-up?

Mineralissima’s minerale make-up is zorgvuldig ontworpen om de gevoelige huid er gezond uit te laten zien en te laten voelen, en bevat geen kunstmatige geurstoffen, kleurstoffen, parabenen of conserveermiddelen. Met een lijst van ingrediënten die kort en duidelijk is, is de kans op een allergische reactie kleiner. Mensen met een gevoelige huid kunnen nu eindelijk zonder zorgen elke dag make-up op doen! 

Minerale make-up is veelzijdiger dan andere make-up. De make-up past zich gemakkelijk aan aan jouw wensen. Bij het werken met pure pigmenten, die te vinden zijn in minerale make-up, kun je bijna alles mengen tot jouw eigen gewenste kleur.
Omdat minerale make-up zo puur is, is het product lang houdbaar. Met niets dat bacteriën helpt groeien, blijft de make-up lang goed, zodat je niet betaalt voor iets dat snel bederft. Daarbij heeft het niet alleen een uitstekende houdbaarheid, maar de pigmenten in onze minerale make-up zijn zo goed gebalanseerd, dat het ook lang op je huid blijft zitten.

Verschillende make-upmerken proberen wordt vermoeiend. Zodra je Mineralissima minerale make-up hebt gebruikt en de resultaten hebt gezien, zal je het verschil merken met normale make-up. De mooie glans, het lichte gevoel en de mooie dekking maken het onmogelijk om deze make-up de rug toe te keren. En, hoe mooi is het dat schoonheidsproducten ook lief voor de aarde kunnen zijn, voor jouw huid en uiteraard zorgen wij ervoor dat geen enkel dier heeft hoeven lijden voor onze producten. 

HOME
WEBSHOP
BEHANDELINGEN
PRIJZEN
AFSPRAAK MAKEN
CONTACT