Over essentiële oliën!

Essentiële oliën zijn aromatische of geurende oliën die gewonnen worden uit planten. Dit gebeurt door middel van een verfijnd proces. De essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Elke olie heeft zijn unieke aroma, zijn eigen levenskracht en kent dus ook een eigen toepassing. Doordat essentiële oliën sterk geconcentreerd zijn, hebben ze een zeer krachtige werking op het lichaam, zowel fysiek als mentaal. Zo worden ze ook professioneel ingezet door therapeuten in de vorm van aromatherapie. Essentiële oliën kunnen een positief effect hebben op het menselijk lichaam. Door de structuur van vluchtige, aromatische moleculen kunnen de oliën snel door de celmembranen heen dringen, kunnen ze bloed en weefsels passeren en de cellulaire functies verbeteren. 

Essentiële oliën worden al duizenden jaren voor cosmetische doeleinden gebruikt. Young Living wil deze oude traditie graag delen en mensen kennis laten maken met een wereld waar ze wellicht nooit van durfden dromen.

Zuivere etherische oliën, geëxtraheerd door zorgvuldige stoomdestillatie en koudpersen, zijn krachtiger en effectiever dan droge kruiden en ze leveren snelle en effectieve resultaten. Wanneer je een flesje etherische olie in je handen houdt, heb je het beste van de natuur in handen. De olie kan verstoven, gediffused, op de huid of bij een massage gebruikt worden.

Reinig je huis

Je hoeft je huis niet schoon te maken met agressieve chemische producten. Neem het aanrecht af, verwijder plakkerig vuil en maak vieze oppervlakken schoon met de milde, maar zeer effectieve producten van onze Thieves®-collectie

Verbeter je fysieke welzijn

Moderne leefstijlen zorgen niet altijd voor optimaal fysiek welzijn. Slechte eetgewoonten, te weinig beweging en teveel vervuiling kunnen het lichaam uit balans halen en energieniveaus doen dalen. Supplementen met etherische olie kunnen de balans herstellen.
Voel je iedere dag vitaal met op onbewerkt voedsel gebaseerde voedingsstoffen, krachtige antioxidanten en zuivere etherische oliën in onze producten

Verzorg je huid

Verban mogelijk schadelijke ingrediënten uit je verzorgingsroutine en herontdek je natuurlijke gloed. Etherische oliën kunnen je een frisse uitstraling geven, ouderdomskenmerken verzachten en je haar voeden. Met deze huid- en haarverzorgingsproducten met natuurlijke oorsprong is het makkelijk om iedere dag van de kracht van etherische olie te profiteren

Creëer spiritueel bewustzijn

Wierook en etherische oliën van planten hebben altijd een belangrijke rol gespeeld in religieuze en spirituele ceremonies. Ze helpen het triviale te overstijgen en verbinding te maken met iets groters. Creëer spiritueel bewustzijn door meditatieve, versterkende etherische oliën te verstuiven, verdunnen of op je polsen, voeten en achter je oren aan te brengen. Populaire etherische oliën en melanges voor het creëren van spiritueel bewustzijn zijn onder meer:
Sacred Frankincense
White Angelica™
Joy
3 Wise Men
The Gift™

Seed to Seal

Young Living handhaaft een strenge kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan strenge standaarden. Onze Seed to Seal standaarden zorgen ervoor dat je met elke etheriche olie en ieder Young Living product geniet van het beste uit de natuur, ons leiderschap op de markt en ruim twee decennia innovatie. Het resultaat? Een eindproduct waarvan je zeker weet dat het ontwikkeld is volgens de drie pilaren van Seed to Seal – inkoop, wetenschap en standaard.

Onze oliën zijn afkomstig van onze eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde Seed to Seal leveranciers. Dit gebeurt op een bewuste manier en met respect voor lokale gemeenschappen en ecosystemen. Leveranciers worden geselecteerd en gekeurd aan de hand van vijf criteria: bestaande relaties, Seed to Seal specificaties, bindende overeenkomsten, strenge testen en voortdurende controles. 

Boerderijen

De boerderijen van Young Living zijn uniek in de industrie en zetten de standaard voor de distillatie van etherische oliën. Daarom spelen onze boerderijen een belangrijke rol in ons Seed to Seal®-proces en ons doel om iedereen kennis te laten maken met krachtige etherische oliën. We investeren ongekend veel tijd en middelen om er zeker van te zijn dat deze standaarden van het grootste belang zijn bij onze eigen boerderijen, partnerboerderijen en gecertificeerde Seed to Seal-leveranciers zodat je het beste van de natuur in handen krijgt.

HOME
WEBSHOP
BEHANDELINGEN
PRIJZEN
AFSPRAAK MAKEN
CONTACT